Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
Djembé, Methode Voor Beginnende Djembespelers (Boek/CD) Djembé, Methode Voor Beginnende Djembespelers (Boek/CD)
Djembé, Methode Voor Beginnende Djembespelers (Boek/CD) Djembé, Methode Voor Beginnende Djembespelers (Boek/CD)
Djembé, Methode Voor Beginnende Djembespelers (Boek/CD)
Beschikbaarheid: niet leverbaar, Omschrijving: Deze methode is bedoeld om beginnende djembespelers de basis van het djembespelen te leren. In Djembe vind je zowel de culturele achtergronden...
€ 20,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Beschikbaarheid: niet leverbaar

Artikelcode: 100490

Merk: De Haske

Wordt verzonden als: brievenbuszending

Verkocht per: stuk


Omschrijving:


Deze methode is bedoeld om beginnende djembespelers de basis van het djembespelen te leren. In Djembe vind je zowel de culturele achtergronden van het instrument als vele basisoefeningen, studietips en ritmearrangementen.



Noten hoef je voor deze methode niet te kunnen lezen. de notatie in dit boek is speciaal voor Djembe geschreven en is eenvoudig te leren. De oefeningen en tips, die je overal in het boek tegenkomt, kun je daarom zowel voor de muziekles als voor zelfstudie gebruiken. De djembe is overigens heel geschikt voor ensemblespel. Met de vele traditionele en hedendaagse begeleidingsritmes speel je samen met een of meer andere djembespelers de meest fantastische ritmes.



Deze methode bevat een CD met 70 tracks. Daarop vind je alle basisoefeningen en ritmearrangementen uit Djembe. In het boek leer je ieder ritme eerst zelf zingen. Op de CD kun je dit beluisteren, want elke track begint met zang. Vervolgens valt de djembe de zang bij, zodat ze samenklinken. Tot slot valt de zang weg, waarna alleen het djembespel nog te horen is. Door met de tracks mee te zingen en te spelen krijg je stap voor stap de slag te pakken. Uniek!


Auteur: Kaan Taprak / Jan Wietse Fokkema

Drager: boek + CD

Format: lesboek + CD

Uitgavejaar: 2000

Druk: eerste druk

Taal: Nederlandstalig

Aantal blz: 32

Bindwijze: paperback

ISBN 13: 9789043107815

EAN: 9789043107815